Retail / Wellness

Quattra Via Aveda Salon

Stress melts away in this dreamy Aveda Salon

The Quattra Via Aveda Salon was designed around the concept of nature and air. Venturing through the space, you experience a feeling of walking along path to a destination. The ceilings mimic the sky with deep blue colors and ceiling ‘clouds’ placed strategically throughout. Organically shaped floor tiles and wood planks also guide you through the space. The use of tile, wood laminates, and stone add to the soothing, airy feeling of this salon.

Project Details

Address:
1905 Calle Barcelona #204
Carlsbad, California 92009

Contributing Architect:
John Dengler and Associates

Completion Date:
2011

quattra via pedicure stations

 

“The desire to create is one of the deepest yearnings of the human soul.”

 

Deiter F. Uchtdorf

quattra via salon stations and fireplace

quattra via product display

quattra via walkway

quattra via washing stations

The Transformation

quattra via concept entry
quattra via salon stations