Corporate

Otterbox Headquarters

Slide into this fun loving office space

The Otterbox Headquarters office was designed to encapsulate the owner’s goal to provide flexibility, enhance productivity, encourage collaboration and inspire all who enter. A variety of formal and informal meeting spaces including coffee bars, high-tech conference rooms and multi-functional outdoor spaces all achieved LEED Silver certification-speaking to the company’s goal to remain sustainable. The owners’ encouragement of their employees’ healthy lifestyles is evidenced by the inclusion of a bike storage room and fitness center. It is heart-warming to watch how the “Otters” truly use their space.

Project Details

Address:
209 South Meldrum Street
Fort Collins, Colorado 80521

General Contractor:
Brinkman Partners

Size:
44,700 sq. ft.

Contributing Architect:
The Architect's Studio

Completion Date:
May 2010

Awards:
2012 ASID Crystal Award - Commercial Single Space

otterbox-headquarters-after-6

otterbox-headquarters-after-8

otterbox-headquarters-after-5

Otterbox HQ

Otterbox Headquarters

Otterbox HQ

 

“Good design begins with honesty, asks tough questions, comes from collaboration and from trusting intuition.”

 

Freeman Thomas

The Transformation

Otter HQ- before outside
Otter HQ- before entrance
Otterbox HQ- Before stairs
Otter HQ - before main space
Otterbox HQ - concept lobby
Otterbox HQ - concept work space
Otterbox HQ - concept lounge area
Otterbox HQ - Concept private office
Otterbox HQ - during drywall
Otterbox HQ - during metal framework
Otterbox HQ - during office windows
Otterbox HQ - During stairs
Otterbox HQ - during ceiling details
Otterbox HQ - during lobby