Retail / Wellness

Garden Juicery

It's easy to forget you are indoors when visiting the Garden Juicery

In creating The Garden Juicery, we sought out to find the fit between a natural, inviting, “garden-like” space and a contemporary vibe. A sense of community and comfort in the space was also very important and we achieved this by creating a communal table situated underneath a striking pergola; creating an area for people to convene. The bar front design consists of corrugated metal framed by rough lumber, reminiscent of materials found in a garden. Crisp white finishes contrast sharply with bright pops of orange and green on the walls and pick-up counter, helping to keep the space bright and cheery. As a whole, the space blends fresh color with natural materials, creating a space of comfort and clarity.

Project Details

Address:
2601 South Lemay Avenue #9
Fort Collins, Colorado 80525

General Contractor:
Dohn Construction

Completion Date:
June 2015

garden juicery table and pergola

garden juicery table view from above

garden juicery bar lighting

garden juicery table and chairs

garden juicery chalkboards

 

“A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy.”

 

Juan Montoya

The Transformation

the garden juicery main area before
The Garden Juicery before mailroom
the garden juicery back room before